Wat doe ik ?

Frank Appelman

Wat doe ik ?

Ik ben een medium / paragnost.

Ik maak contact via mijn gidsen om antwoorden te krijgen op uw vragen. Ook fungeer ik als medium als doorgeefluik van overleden personen. Als medium maak ik contact met ze en kan ik ze zien en met ze communiseren. Ik zie, hoor, voel en ruik de dingen die ze doorgeven. 

Naast de gave om contact te leggen met overledenen ben ik ook:

* Helderziend
* Helderhorend

* Heldervoelend

* Helderruikend

Ook kan ik met de krachtige energiestromen in mijn handen magnetiseren, wat betekend dat ik blokkades in het menselijke lichaam kan opheffen en de energie weer kan laten stromen. Ik gebruik geen Tarot kaarten. 

Maak een afspraak voor een telefonisch consult

Op deze website gebruiken we tools van eigen of derde partijen die kleine bestanden (cookie) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site goed te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om op passende wijze reclame te maken voor onze diensten/producten (profileringscookies). We kunnen rechtstreeks technische cookies gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Als u deze cookies inschakelt, helpt u ons u een betere ervaring te bieden.