Horoscoop

Horoscoop

een voorspelling van de toekomst van een persoon,

Een horoscoop (of andere veelgebruikte namen voor de horoscoop in het Engels zijn onder meer geboortehoroscoop, astrologische kaart, astro-kaart, hemelkaart, hemelkaart, sterrenkaart, cosmogram, vitasfeer, radicale kaart, radix, kaartwiel of gewoon kaart) is een astrologische kaart of diagram die de posities van de zon, de maan, planeten, astrologische aspecten en gevoelige hoeken weergeeft op het moment van een gebeurtenis, zoals het moment van iemands geboorte. Het woord horoscoop is afgeleid van de Griekse woorden ōra en scopos, wat “tijd” en “waarnemer” betekent (horoskopos, mv. horoskopoi, of “marker(s) van het uur”). Het wordt gebruikt als een methode van waarzeggerij met betrekking tot gebeurtenissen die betrekking hebben op het tijdstip dat het vertegenwoordigt, en het vormt de basis van de horoscopische tradities van astrologie.

In algemeen gebruik verwijst horoscoop vaak naar de interpretatie van een astroloog, meestal gebaseerd op een systeem van zonne-zonneteken-astrologie; strikt gebaseerd op de positie van de zon op het moment van geboorte, of op de kalenderbetekenis van een gebeurtenis, zoals in de Chinese astrologie. In het bijzonder bevatten veel kranten en tijdschriften voorspellende columns, geschreven in proza ​​die meer zijn geschreven om het lezerspubliek te vergroten dan rechtstreeks verband te houden met de zon of andere aspecten van het zonnestelsel, naar verluidt gebaseerd op hemelse invloeden in verband met de zodiakale plaatsing van de zon op de geboortemaand, cusp (2 dagen voor of na een bepaald teken, een overlap) of decanteren (de maand verdeeld in 3 perioden van tien dagen) van de geboortemaand van de persoon, het identificeren van het zonneteken of “sterrenbeeld” van het individu ” gebaseerd op de tropische dierenriem. Met dank aan Wikipedia , Hemels Contact, Medium Frank, Angel-Chat en ParaLink.

Zoekwoorden: medium, mediums, paragnost, Paragnosten, medium Frank,  paranormaal, spiritueel , Hemels, contact, helderziende, helderzienden, waarzegger, waarzeggers, 0909-0209, 09090209